Menu

Zalenverhuur

In Veenendaal vindt u Aller Erf zalenverhuur dat in 2013 geheel gerenoveerd is. Het is gelegen aan het Ronde Erf en u kunt hier gratis parkeren. Het zalencentrum is voorzien van vele faciliteiten voor theatervoorstellingen, vergaderingen, (bedrijfs) presentaties, congressen, seminars, workshops, cursussen, feesten, recepties en er is ook ruimte voor een complete beurs. Zalen waar verenigingen, instellingen of bedrijven ook gebruik van kunnen maken… en voorzien van gratis WIFI.

Er zijn vele mogelijkheden op het gebied van zaalverhuur en daarom worden vooraf alle wensen met u doorgesproken, zoals: budget, zaalkeuze, buffetmogelijkheden, borrelhapjes, techniek, parkeren een welkomstdrankje etc.

Er zijn al zalen vanaf 25 m2 waar u in alle rust uw vergadering, cursus of een ander soort meeting kunt houden. En uiteraard geheel verzorgd! En zijn er speciale wensen… b.v. een tv, beamer of ander presentatiemiddel, vertel het ons en wij zorgen dat het bij aankomst voor u klaar staat. Uw gastheer zorgt ervoor, dat uw verblijf goed verloopt. Uiteraard kunt u deze feestelijkheden combineren met een lunch, diner, warm- of koud buffet. Uw gastvrouw Miranda Bom zal zorgdragen voor een onvergetelijk verblijf! U bent van harte welkom om onze locatie vooraf te bezichtigen.

drie

Wilt u een afspraak maken?

Wilt u een zaal reserveren? Of heeft u een vraag of opmerking? Wij staan u graag te woord. U kunt ons vrijblijvend bereiken op 0318 – 51 09 26 of ga naar contact.

Ga naar contact